ЛОЗОВИ ЛИСТА

BBP - ЛОЗОВИ ЛИСТА


Стерилизиран продукт. Без консерванти и оцветители!Съдържание: пресни лозови листа 75% , вода, сол и лимонена  киселина


 

Нетно тегло 680гр.